En förbannelse

Jag har kommit på det, det måste ligga en förbannelse över mig… Det började förra året, resan till Gran Canaria var planerad och bokad. Med två veckor kvar till avgång blir jag plötsligt jättesjuk. Högfeber, smärtor i ryggen, blir inlagd på akuten och så fortsätter de. Det visade sig att jag hade fått en infektion i höger njure. Det händer ju bara inte, tänkte jag. Läkarna gav mig ett OK till att resa när det var fyra dagar kvar till avgång, jag var både psykiskt och fysiskt utmattad. Jag sköt upp min resa men kom senare iväg.

Så till den här gången. Nu är det ingen lång vistelse utan bara två veckor. Plötsligt händer det, jag blir sjuk. Den här gången är det inte lika illa, men ändå. Jag har ojat mig över att jag inte hinner bli frisk tills jag ska åka och har stressat över att jag inte har tränat på två veckor. Men sen insåg jag att ju mer jag sitter här och stressar för att bli frisk och hinna träna så kommer det bara att ta längre tid. Det får ta sin tid och kommer jag iväg så kommer jag, annars får jag stryka den.

Jag är tillbaka

Vad hände och vad händer? Flera månader sen jag uppdaterade här sist. Vet inte riktigt vad som hände. Jag bara slutade och sen fick jag en så otroligt skrivtorka. Men nu har jag bestämt mig för att det är dags att återvända hit igen. Jag får väl se hur bra det kommer att gå.

Det har blivit ett nytt år, kan väl inte påstå att jag har börjat det nya året speciellt bra, fick med mig en förkylning som nu har suttit ett tag och jag börjar bli måttligt trött på att den aldrig vill ge sig. Tycker att det är på tiden att den försvinner så att jag kan börja med min träning igen, för nu bara kliar det i ben och kropp efter utmattning.

Men hur se då framtiden ut? Jag är kvar på mitt jobb på Cykloteket, jag bor i den röda charmiga huset långt ute på landet med min kära sambo,  jag har bytt klubb till Kolmården MTB och kommer lägga största fokus på att köra MTB. Ska bli riktigt roligt och får jag bara hålla mig frisk, vilket redan har börjat minska i sjukdagar efter en ändrad kost. Kosten har blivit en avgörande del och jag har nu insett att det man stoppar i sig spelar en väldigt viktig roll. Nu ska jag bara bli frisk och snart är det dags att åka iväg ett tag til solen.

Fast is cheap

Vuxenpoängen trillar in. Nu vi äntligen fixat ett bra internet till stuga. Så nu kan vi surfa utan dess like. :)

Helgen i Göteborg

I fredags packade jag väska och tog flyget ner till min kära syster och tillbringade min helg i den regniga staden. Där det bjöds på tacoslunch och soffhäng hos Lisas svärföräldrar. Paketspelet, mörkleken med hajen musik och god mat hos kusinerna i Kungsbacka. Shopping och sist men inte minst en kostföreläsning innan det var dags att åka hem igen.

Tack alla inblandade för en fantastik helg! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *