Första gången för i år

Då var årets första tävling körd och det var första gången jag körde Lida Loop. Banan i sig var helt okej, lite stökig för min del och vädret gjorde inte saken bättre. Efter starten stod det som spön i backen och åskan visade sina bästa stunder. Lite halvt läskigt för befann mig mitt på ett öppet område. Jag var otroligt segstartad och hade inte alls benen med mig de första 25km och kroppen kändes hängig redan under veckan och tror att det är något som ligger och pyr inom mig. Ville gång på gång hoppa av för att det kändes rent ut sagt piss.

Men fick sedan igång benen och jag bestämde mig för att ta mig igenom och ta det som en träning. Och mot sista 25km började det kännas någorlunda okej i benen men ryggen hade gett med sig. På det mest tekniska partierna hade jag inget vidare fäste och det kändes som jag hamna i var och varannan buske eller träd och på vissa ställen fegade jag ur lite väl mycket för rötterna och stenarna. Men jag tog mig till mål och får vara nöjd med det. Hoppas på att ryggen och kroppen inte är allt för mörbultad till imorgon. Avslutade denna dag med en god middag hos mina föräldrar och har även fått träffa mins underbara syskon!

Veckan började inte som jag hade tänkt mig. Skulle jobba mitt 14:de arbetspass i rad och jag var väldigt sliten i huvudet och i kroppen. Men på måndag morgonen fick jag kasta in handduken och stanna hemma då illamående, brutal magknip och extrem huvudvärk tog över. Var sängliggandes hela dagen och försökte sova och vila bort allt. Magknipet försvann mot kvällen och illamåendet blev hanterbart.

På tisdagen kändes det redan mycket bättre. Energin var inte på topp till en början men fick göra det bästa av situationen och försöka göra mitt bästa för att fullfölja mina inplanerade kundmöten. Men den inspirationen mina kunder gav mig, gick jag därifrån med lycka och en ny energi som är svår att beskriva. Att känna att man kan hjälpa andra människor till ett mer hälsosamt och energirikt liv är helt obeskrivligt. Nu passar jag på att vila upp mig hos mina kära föräldrar och hoppas på en bra vecka trots allt. Mycket står på schemat som vanligt och nu är det full fokus framåt.

Det är här det händer

I påskas blev jag övertalad av min kära moster att vi skulle köpa frön och så. Och jag tyckte minsann att det var ju inget som jag kunde hålla på med. Efter massa tjat och funderingar så gick jag med på att plantera och tänkte att det kan ju inte gå mer än åt helvete. Hade absolut inga förväntningar på att jag skulle klara av det och trodde stenhård på att redan efter några dagar skulle jag lyckas ta död på allting. Men, det visade sig att jag hade fel. Mina kära små växter har blivit som mina små barn och sköter om dom med omsorg och kärlek. Och det växer så det knakar och min kära sambo börjar tycka att fönstret börjar likna en regnskog. Inte riktigt så illa är det. Och jag går och väntar på att det ska bli lite varmare ute så att jag kan plantera ut mina små underverk och slippa ha dessa inne. Än så länge är det för kallt och några av dom behöver växa till sig lite innan dom kan sättas ut i friheten…

Så slutsatsen av detta är nog att jag trots allt har lite gröna fingrar än då.

Ännu en utbildning

Lämnar nu en intensiv och fartfylld vecka bakom mig och satsar nu på nästa. Förra veckan fick jag chansen att åka till Danmark och Specialized för att gå på en kiropraktor utbildning. En riktigt bra och utvecklande utbildning. Bra koncept med härliga lunchturer i den fina vårsolen som fanns där nere. Och resten av veckan har det varit jobb, jobb och jobb. Det känns nu att säsongen börjar dra igång, för det har blivit betydligt mer att göra nu. Ge mig vår nu tack!

Utbildning och uppdatering

Är mentalt trött efter två fullspäckade dagar med utbildning. Många av våra större leverantörer har varit hos oss och hälsat på. Har fått massor med information, sett massor med nyheter och testat mängder med saker.

Något som är nytt för företaget är att vi ska ha triathlon i segmentet så det är massor med nya saker som vi nu ska kunna. En grej som jag har aldrig har testat förut är våtdräkter anpassade för triathlon. Riktigt häftig känsla och du får en helt annan flyteffekt och jag som aldrig har varit någon bra simmare kände en väldigt stor skillnad.

Förutom en utbildning som kiropraktor i Kiruna har jag även passat på att uppdatera min sida. Under material fliken finns det uppdaterat med cyklar och prylar som ligger ute för försäljning. Du kanske kan fynda något

 

Borta bra men hemma bäst

Tiden på Gran Canaria var hur bra som helst. Jag fick många viktiga och nödvändiga timmar på cykeln med ett härligt sällskap. Extra roligt var det också när jag träffade både nära och kära som jag inte träffar så ofta och dessutom inte träffat på länge.

Nu är jag tillbaka i Svedala, tillbaka till vardagen och tillbaka till kylan och all snö. Jag är inne i en tid där det händer och kommer hända mycket saker. Jag gillar när det finns saker att göra och saker att se fram emot. Sen ska jag blir bättre på att uppdatera denna sida också. Håll i er!

 

Varmare breddgrader

Jag blev frisk, hann träna lite och har nu sisådär tillbringat en vecka på varmare breddgrader. Nu återstår det en vecka kvar med värme, sol, bra cykling och trevligt sällskap.